Christmas makes the people come together

Impreuna de Craciun
Elevii de la Cuza şi-au colindat profesorii

Într-un cadru solemn, cu dãruire şi entuziasm, elevii Colegiului Naţional Al.Ioan Cuza au ţinut sã le transmitã gânduri frumoase, în prag de sãrbãtori, atât profesorilor cât şi colegilor lor prezenţi, miercuri, 20 decembrie, în numãr mare la teatrul muzical „Nae Leonard”.

Gazdele spectacolului, Aura Dajbog şi Raphael Christopher Nazaruk au creat o atmosferã propice momentelor de dans, muzicã uşoarã, colinde sau piese de teatru la care au lucrat intens elevii inimoşi coordonaţi de profesorii lor, Mioara Hâncu( organizator spectacol), Tudor Buciumeanu ( coordonator cor) şi Roxana Stavru ( coordonator piesã de teatru în limba germanã).Timp de douã ore, cuziştii şi-au amintit cu drag pasaje reprezentative din „Viaţa de liceu”,scenetã pusã în scenã de elevii clasei a XII a B, s-au amuzat copios vizionând programul de pantomimã numit „Mihai Viteazul versus Paşa Hassan”, piesele „La divorţ” sau „Florãresele” şi au dansat pe ritmuri incendiare îndrumaţi de profesionişti.Gabriela Pãduraru şi Veronica Gazibar, douã voci de excepţie cu care se mândreşte Colegiul Naţional Al. Ioan Cuza, au surprins publicul prin prestaţii originale .Veronica,de pildã a interpretat o piesã în limba francezã alãturi de formaţia hip-hop Consecinţe iar Gabriela Pãduraru a prezentat în premierã douã piese de suflet.

Crãciunul este o sãrbãtoare universalã,de aceea, clasa a Xa D a decis sã transmitã publicului un mesaj…în limba germanã. Intrãm în Uniunea Europeanã şi încã din şcoalã, începem sã ne adaptãm.

Ecourile de dupã spectacol nu au întârziat sã aparã!Atat domnul director Cristian Gabriel Enache cât şi doamna director adjunct Pamfilia Dumitraşcu au ţinut sã-i felicite pe cei implicaţi în organizarea acestei serbãri, fiind vizibil impresionaţi de produsul finit. De departe cei mai entuziasmaţi au fost elevii. „Spre deosebire de spectacolul de anul trecut, acesta a fost mai bine organizat din toate punctele de vedere. Atmosfera de sãrbãtori s-a aşternut deja în sufletele noastre şi aşteptãm cu nerãbdare vacanţa şi…zãpada!”,ne-a mãrturisit Andreea Hana, elevã a clasei a XI a F.Ţinând cont de reacţiile publicului, putem afirma cã spectacolul a fost un succes iar urãrile cuziştilor şi-au atins ţinta. În prag de sãrbãtori, aceştia mai au un singur mesaj: Niciodatã sã nu uitati de inima voastra!

Aura Dajbog

http://www.vlg.sisnet.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s