Almost Famous

AuraVorbesteprostii

-numarul 3, iunie 2007

Almost Famous
Românul s-a nãscut artist şi mai nou, are impresar, avocat, manager, PR şi o armatã de stilişti meniţi sã-l scoatã cu faţa curatã la fiecare apariţie publicã. Sunã dificil sã fii vedetã dar nu te obligã nimeni sã tinzi spre profesionalism. Atitudinea antisocialã, ideile avantgardiste sau lipsa de stil au devenit cea mai uşoara cale de a ieşi în evidenţã. Publicitatea negativã cântãreşte astãzi mai mult decât cea pozitivã iar poveştile cu „zâne” nu mai impresioneazã pe nimeni.
Artiştii uitã de cele mai multe ori de unde au plecat, cui se adreseazã, care este mesajul lor şi mai ales încotro se îndreaptã. E foarte uşor sã-ţi pierzi identitatea într-un show-biz românesc „fãrã tradiţie” cum îl numeşte însuşi Cristi Minculescu. Celebritatea unora depãşeşte barierele impuse de societate, nu ţine cont de respect, bun simţ şi în unele cazuri de calitate. Odatã ajunşi pe sticlã, arhipromovaţi de presã şi aclamaţi la fiecare concert şi spectacol de fani, vedetele încep sã prindã aripi şi sã prezinte o laturã boemã a personalitãţii lor.
Mai putem vorbi de profesionalism atunci când respectul pentru public dar mai ales pentru propria persoanã, nu existã ? Rãmâne sã vedem cât de mult va rezista aceastã pleiadã de vedete fabricate la comandã şi mai ales cât timp publicul va fi dispus sã tolereze.Pentru cã deja oamenii au Început sã fie critici, sã deosebeascã adevãratele valori şi sã-i amendeze pe cei care se autointitlueaza, fãrã fundament, vedete.
Spune-mi la ce emisiuni te uiţi ce muzicã asculţi şi ce filme preferi , şi-am sã-ţi spun cine eşti. Dacã nu ştii deja!
www.exploremag.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s