Anna Lesko marturiseste:

“Relaţiile m-au ajutat să ajung acolo unde mi-am dorit”
-interviu realizat in iulie 2005

Fără îndoială Anna Lesko este un personaj controversat ! Viaţa sa tumultoasă  a făcut subiectul multor articole şi fotografii paparazzi iar talentul său a fost contestat în nenumărate rânduri de specialiştii în domeniu. Cu toate acestea Anna merge mai departe pentru că, recunoaşte ea, se bucură de susţinerea unor oameni puternici din toate punctele de vedere.
– Oamenii te cataloghează într-un anume fel datorită unor articole ce s-au scris despre tine. Nu te deranjează acest lucru ?

Nu mă deranjează absolut deloc pentru căacele articole au ajutat la creşterea popularităţii mele şi nu m-au afectat nicidecum într-un mod negativ! Dacă se scrie despre mine înseamnă ca exist! Sunt o persoană veşnic îndrăgostită şi îmi place să mă manifest liber! Nu am prejudecăţi şi nu-mi place să mă port cum mi se cere iar oamenii trebuie să înţeleagă asta !
– Faptul că presa scrie în special despre tine ca persoană şi evidenţiază în mod frecvent viaţa ta personală nu eclipsează activitatea ta de artistă ?
Pentru mine contează mai puţin ce scriu ziarele mai ales când vine vorba despre muzica mea! Publicul este cel care decide dacă merit sau nu să fiu pe scenă şi atâta vreme cât muzica mea le place şi vin la concerte, înseamnă că pot cânta aşa cum îmi place si le pot transmite ceva din interiorul meu! Nu spun că nu accept criticile, dimpotrivă , dar de cele mai multe ori sunt subiective şi atunci nu cred că mă ajută cu ceva !
– Pictura este pentru tine la fel de importantă ca şi muzica! Însuşi Sabin Bălaşa recunoaşte că ai un talent innăscut. Cum reuşeşti să te dedici şi muzicii şi picturii totodată ?
Pictura este, pentru mine, la fel de importantă precum muzica, dar atunci când pictez sunt eu cu adevărat ! Atunci am libertate totală de exprimare şi nu sunt constrânsă de nimic şi nimeni ! Timpul reuşesc întotdeauna să îl echilibrez dar ţinând cont de faptul că muzica este mai mult decât un hobby, trebuie să ma dedic mai mult ei !
– Din afirmaţiile tale putem înţelege, deci, că muzica nu îţi oferă largheţea de care ai nevoie…
E firesc să fie aşa, pentru ca eu lucrez cu diverşi compozitori şi nu pot face totul de capul meu ! Au fost momente când am modificat textul după bunul plac, sau momente când am decis că anumite piese nu mă reprezintă, dar atâta vreme cât muzica este un produs destinat publicului, ei sunt cei prioritari, iar compozitorii cu care lucrez cunosc foarte bine segmentul de public care ascultă acest gen de muzica !
– Se presupune că relaţiile tale cu diverşi oameni influenţi te-au propulsat spre cariera în muzică şi nu numai ! Este adevărat ?
Da, este foarte adevărat dar asta nu înseamnă ca eu nu am muncit şi că nu am meritele mele ! Oamenii fac tot felul de speculaţii total nefondate mai ales când vine vorba despre persoanele cu situaţii materiale bune ! Relaţiile mele m-au ajutat să ajung acolo unde îmi doream iar restul a ţinut numai de mine!
– Te consideri o femeie independenta ?
Da, sunt o femeie independentă ! De la o vârstă fragedă am plecat din locul în care m-am născut ,am venit în România şi am încercat să-mi fac o situaţie materială bună aşa încât să nu depind de nimeni, să am propria viaţa şi să mă conduc după principiile proprii ! Până acum, am reuşit !
A consemnat Aura Dajbog

Foto: Aura Dajbog

www.vlg.sisnet.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s