În exclusivitate pentru „Viaţa liberă”, Dina Vass transmite gălăţenilor:

„NICIODATĂ SĂ NU RENUNŢAŢI LA VISELE VOASTRE”

– interviu realizat in aprilie 2005
Industria muzicală românească, de calitate sau nu, a luat amploare în ultimii ani, nu numai datorită figurilor cunoscute drept „vedete autohtone”, ci şi pentru că tot mai mulţi artişti străini aleg ţara noastră pentru a se afirma pe plan artistic. Dina Vass, cunoscută publicului român datorită celor două piese în vogă, „The love I have” şi „Waiting for you”, este una dintre artistele care au ales să-şi promoveze intens muzica în România. Conform celor spuse de impresarul său, Adina Mincovici: „Hit-ul ei, <<The love I have>> a ajuns în România datorită unor posturi de televiziune şi de radio şi se pare că a avut un succes fulminant. Însăşi Dina a fost surprinsă de acest lucru. Încă din momentul când a venit în România a vrut să arate oamenilor recunoştinţa ei profundă faţă de reacţia pozitivă privind  piesa ei şi astfel a semnat un contract pentru a concerta aici în anumite oraşe. În străinătate este văzută la fel de bine şi se bucură de acelaşi succes, lucru confirmat de numărul mare de concerte pe care le susţine în întreaga lume.”
De prezenţa Dinei Vass ( păcat că nu au fost condiţii pentru susţinerea unui concert live) s-au bucurat cu adevărat brăilenii care au avut parte de un mini-recital semnat de artistă în cadrul evenimentului „Superball”. În ciuda faptului că se grăbea spre aeroport, urmând să plece la Londra, carismatica interpretă engleză ne-a acordat un mini-interviu cu o  amabilitate rar întâlnită, spre deosebire de unele dintre vedetele noastre, obosite şi de-a dreptul plictisite de atâtea apariţii publice.
– Vizita ta în România înseamnă un turneu care cuprinde chiar şi oraşele din provincie. Se pare că ai planuri mari pentru România…
Da, este foarte adevărat. Îmi doresc să mă întorc la vară pentru că îmi place aici, mă simt în largul meu, iar oamenii sunt cu adevărat primitori. Le mulţumesc din suflet că mă întâmpină de fiecare dată cu această  căldură pe care nu am găsit-o nicăieri în altă parte. E minunat să fiu aici printre voi. Chiar dacă în seara asta voi pleca spre Anglia, mă voi întoarce cât de curând cu surprize noi pentru  români.
– Te afli în România de ceva vreme. Ai avut  probabil ocazia să asculţi muzică românească. Ce părere ai despre ritmurile noastre?
Da, am avut ocazia să ascult suficient de multă muzică românească încât să pot susţine cu mâna pe inimă că îmi place foarte mult. Este fantastică şi o spun în mod sincer… cel mai tare m-a surprins faptul că există şi piese apropiate stilului meu muzical. Regret că nu am avut timpul necesar să reţin nume de interpreţi, pentru că am fost de fiecare dată prinsă cu tot felul de concerte. Am avut însă ocazia să ascult muzică românească şi chiar să dansez.
– Dar de vizitat ţara ai avut timp?
Chiar astăzi am fost alături de prietenii mei din România să vizitez Peleşul… din păcate, este singurul obiectiv cultural şi artistic pe care l-am văzut în tot acest timp, dar mi-am dat seama că aveţi o ţară superbă. Peisajele m-au înnebunit de-a dreptul pentru că nu am fost niciodată obişnuită cu natura în splendoarea ei. Chiar dacă am cântat în diferite oraşe, timpul nu mi-a permis să mă plimb sau să admir prea mult. La capitolul cluburi, se schimbă lucrurile pentru că am cântat în locuri variate. Ard de nerăbdare să mă întorc în România pentru a vedea mai mult.
– Există vreun mesaj, altul decât cel pe care îl regăsim în piesele tale şi pe care îţi doreşti să îl transmiţi publicului care te admiră?
O îmbrăţişare puternică pentru toţi cei care au venit la concertele mele, care mă susţin, ascultă şi se bucură de muzica mea! De asemenea, vă transmit să fiţi optimişti şi niciodată să nu renunţaţi la visele voastre. Visele sunt unicul drum pe care trebuie să îl urmezi în viaţă fără să ţii cont de părerea celorlalţi!
Aura Dajbog

www.vlg.sisnet.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s