Lovestory

– februarie 2008
AuraVorbesteProstii
Lovestory
Mi-e greu sã ţin prelegeri despre dragoste şi nu sunt fan Valentine’s Day. N-am nevoie de inimioare, balonaşe sau de-o zi specialã sã-mi iau inima-n dinţi şi sã-i spun cuiva „Te iubesc”! Poate doar de puţin curaj…dar mã tem cã nici comercianţii de briz-briz-uri n-or sã vândã asta prea curând. Uite-o idee revoluţionarã !!În fond, Valentine’s Day” este desemnatã a fi cea mai comercialã sãrbãtoare, o adevãratã strategie de marketing, inventatã şi promovatã, evident de cãtre americani.
Pânã şi filmele, piesele sau cãrţile cu subiecte siropoase se vând înzecit mai bine decât orice alte lucrãri de gen dar cu alte subiecte.
Şi dacã tot am pomenit de film, muzicã şi literaturã, ia sã facem noi un top cu cele mai bune şi cele mai… sã nu zicem proaste ci … mai puţin bune creaţii  de dragoste. Un Best and Worst, un fel de Oscar vs. Razzie Awards ( Zmeura de aur )
3,2,1… ACŢIUNE!
Cel mai bun film de amor :” Dancer in the dark”- pentru cã dragostea  nu înseamnã numai pasiune şi relaţii de cuplu
Cel mai prost film de amor :” The Notebook”- pentru cã scenariul este atât de rãsuflat şi penibil încât e de preferat sã pierzi douã ore din viaţã cu alte activitãţi… poate mai sãnãtoase
Cea mai bunã piesã de amor: Duran Duran- „Come undone” – dupã deviza „oldie but goldie”
Cea mai proastã piesã de amor : Madonna – „Material Girl” –pentru cã sunt atâtea fete materialiste astãzi, încât e trist sã existe şi-o melodie dedicatã lor. „Fetele bune” de ce nu se bucurã de-un astfel de privilegiu ?
Cea mai bunã carte de amor : „Bunicuţa” de Bozena Nemcova- pentru cã adevãratele iubiri încep din copilãrie şi nu sunt carnale.
Cea mai proastã carte de amor :”Memoriile unei gheişe”de Arthur Golden- pentru cã povestea în sine e banalã şi pentru cã autorul nu reuşeste sã fie convingãtor.
P.S: Topul de mai sus este pur subiectiv.Nu ezitaţi sã reacţionaţi… pro sau contra, pe adresa binecunoscutã!
Iubiţi cu foc şi purtaţi-i noroc… partenerului de viaţã. Deh, e Valentine’s!
www.exploremag.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s