Scrisoare catre Andrei Gheorghe

– numarul 2, mai 2007
AuraVorbesteProstii
Imi place Andrei Gheorghe.Imi place de mor
Draga Andrei si implicit Gheorghe,

N-ai idee cat de mult imi doream sa-ti scriu… n-am avut chef, nu pot sa mint! Stii cum e si cu parascoveniile astea de cuvinte. Cand vin, vin, cand nu vin, e vai si-amar! Si hai sa-ti spun despre ce-i vorba:(ce ti-e si cu…”grupul aspirantilor la titlul de”… jurnalist. Vorbesc de nu se mai opresc!)
Citesc cu multa constinciozitate materialele pe care le publici in revista Explore.O sa te surprinda, dar mi se par foarte… vizuale. Parca citesc scenariile lui Kubrick si-mi vin in minte, inevitabil imagini din „Barry Lyndon” ori „The clockwork orange”.Mai ales din „The clockwork orange”. Sfarsitul e acelasi- SUNT UN OM SINGUR.
Asta este si povestea vietii mele. Stiu ca nu vrei s-o auzi dar nu te pune nimeni s-o citesti!Eu tot o scriu. Plictiseala o sa-i impinga pe multi la… lectura. Sau nu.
Sunt un om singur, deci.Traiesc din complezenta si complezenta ma tine in viata.N-am prieteni si inca nu mi-i doresc.La ce folos ?Orice-as face, totul va degenera intr-o singuratate de grup, asa ca de ce sa ma chinui ? N-am nevoie de dezamagiri, n-am timp de ele si nici nu sunt dispusa sa le accept. Nu sunt toleranta nici macar cu mine insami. De ce-as fi cu cei din jur ? De dragul… imaginii mele in randul colegilor , celor care se autointituleaza prieteni, sau… in fata propriei persoane ?
De ce te-as tolera eu pe tine, Andrei Gheorghe, un tip narcisist, narcisist, de trei ori narcisist ?Pentru ca esti… „vedeta” sau pentru ca esti singur… ca mine ?
Cu consideratie si alte cele,

Auravorbesteprostii
www.exploremag.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s