Surprize, surprize: Andreea Marin la Festivalul Scrumbiei 2006

« Fecare poveste reprezintã pentru mine o adevãratã lecţie de viaţã »

-interviu realizat in aprilie 2007
Nu mare ne-a fost mirarea s-o vedem pe Andreea Marin în carne şi oase la Festivalul Scrumbiei ! Gândul ca ea ar fi putut fi gazda acestui eveniment, în locul simpaticilor Buzdugan şi Morar, a dispãrut de îndata ce l-am vãzut alãturi de zânã pe Ştefan Bãnicã Junior. Proaspãt cãsãtoriţi, cei doi au decis sã îmbine utilul cu plãcutul, Andreea însoţindu-l pe Ştefan la concerte, cu scopul de a petrece cât mai mult timp împreunã.
– Este pentru prima datã când vii la Galaţi, într-un mod, oficial, dacã putem sã-l numim astfel. Cât sunt de activi gãlãţenii la emisiunea Surprize, Surprize ?
Gãlãţenii sunt la fel de activi precum toţi ceilalţi oameni din ţarã. Nu cred cã are vreo importanţã locul de unde se aflã, important este cã au foarte multe lucruri în comun, sunt nişte oameni deschişi, dornici sã-i ajute pe ceilalţi, sã le readucã zâmbetul pe buze !
– Nu puţini sunt oamenii care au susţinut despre tine cã eşti falsã ! Cum ai reuşit sã mergi mai departe şi mai ales sã convingi publicul cã nu este adevãrat ?
Acele acuzaţii sunt prefabricate datoritã unor interese. Ştiut este faptul cã în fiecare domeniu se întâmplã lucruri de genul acesta. Sunt oameni care pur şi simplu trãiesc pe spatele celor care fac lucruri frumoase, denigrându-le ! Pentru mine este foarte important sã stiu ca publicul nu se lasã influenţat, ne este alãturi sâmbãtã de sâmbãtã, zi de zi, clipã de clipã, dovadã fiind multitudinea de scrisori pe care le primim la redacţie şi mesajele de susţinere din partea lor ! O scrisoare sincerã, din partea unui telespectator fidel ma afecteazã într-un mod pozitiv mai mult decât m-ar afecta într-un mod negativ  un articol sau unele speculaţii total neadevarate din presã !
– Cum influenţeazã viata ta personalã , faptul cã lucrezi cu oamenii ?
Într-un mod pozitiv, fireşte, pentru cã în fiecare zi sunt pusã faţã în faţã cu viaţa oamenilor din jurul meu, fiecare poveste reprezintã pentru mine o adevãratã lecţie de viaţã şi asta mã marcheazã, înainte de toate, pe mine ca om şi apoi în relaţia cu cei din jur !
– Într-un interviu recent, declarai cã Ştefan Bãnica este un om special, cãruia eşti mândrã cã aparţii, dupã cãsãtorie ! Voi vã cunoaşteţi de foarte multã vreme ! Cum s-a întâmplat sã-ti dai seama de acest lucru atât de târziu ?
E adevarat cã am lucrat împreunã de nenumãrate ori. Fie cã am colaborat  la realizarea videoclipului sãu, fie ca am realizat împreunã diverse materiale pentru TVR, dar nu eram nici mãcar prieteni. Eram doar colegi, amici. Situaţia s-a schimbat însã, atunci când am început sã ne cunoaştem mai bine ! Ne-am dat seama cã avem foarte multe lucruri în comun şi ca drumurile noastre se incrucişau, la un moment dat !
– Cum o vom regãsi pe Andreea Marin, peste zece ani, de exemplu ?
Imi doresc sã devin mamã, poate nu atât de curând, insã probabil cã în zece ani se va întâmpla, cu voia Lui Dumnezeu, şi sigur cã îmi doresc ca emisiunea Surprize Surprize sã fie primitã în casele românilor cu aceeaşi cãldurã şi ospitalitate !
Aura Dajbog

www.vlg.sisnet.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s