„Volteam- alaturi de Voltaj in toata tara”

“Pata pe”… distracţie, alături de Voltaj

– articol publicat in noiembrie 2005
Câştigătoare la European Music Awards pentru BEST ROMANIAN ACT, trupa Voltaj a dovedit gălăţenilor că spectacolele sale pot concura cu succes cu cele susţinute de nume mari din occident.
Apariţia în culise a lui Călin Goia şi a colegilor săi de trupă a isterizat zecile de tineri amatori de autografe şi a descreţit frunţile jandarmilor aflaţi la datorie care nu au ezitat să se pozeze cu creatorii piesei “20”, devenită un imn al celor care, indiferent de vârstă, se simt tineri. Publicul însă s-a delectat cu un concert de zile mari, pus la punct în cele mai mici detalii de trupa Voltaj şi echipa lor tehnică. Concertul de miercuri seară a răsunat în fiecare colţ al oraşului iar vocea lui Călin, foarte bine antrenată, s-a distins din multitudinea de voci care acompaniau fiecare melodie. Nicio altă trupă venită să cânte anul acesta nu a coordonat publicul atât de bine spre distracţie. Coborât de pe scenă, epuizat dar în acelaşi timp mulţumit de atmosfera pe care a reuşit să o creeze alături de colegii săi din trupa Voltaj, Călin Goia ne-a mărturisit: ”Nu pot să descriu în cuvinte atmosfera indendiară şi energia pozitivă  pe care am primit-o din partea publicului gălăţean! Cred ca ei au făcut cel mai frumos spectacol, au vibrat pur şi simplu la tot ce s-a întâmplat pe scenă. Noi… noi nu am făcut decât să le oferim un concert în stilul Voltaj”.
Proaspăt câştigători la Mtv European Music Awards pentru cea mai bună trupă din România băieţii de la Voltaj au  dovedit că merită din plin acest premiu, în ciuda celor care au negat veridicitatea voturilor în favoarea trupei Voltaj. Călin Goia, solistul trupei, a replicat: ”Pentru noi nu contează decât că am câştigat acest premiu care ne-a onorat şi bucurat în acelaşi timp. Vine din partea fanilor noştri  pentru că ei ne-au votat, au fost alături de noi şi… “ne-au răzbunat” în mod pozitiv desigur, după ce anul trecut am fost învinşi”. Gălăţenii au avut ocazia să vadă o parte din membrii fan club-ului Volatj care au impresionat prin banner-ul afişat în faţa scenei: Volteam alături de Voltaj în orice colţ din lume.
Recitalul Voltaj de miercuri seară ne-a convins că muzica bună, însoţită de un spectacol pe măsură, este singurul mod de a-i aduce pe oameni împreună!
Aura Dajbog

www.vlg.sisnet.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s