Ziua Dunãrii, sãrbãtoritã la Galaţi cu

Vedete ( sau nu)  şi vedetisme

-articol publicat in iulie 2006
Ideea de a organiza spectacole în aer liber cu scopul de a promova un eveniment sau un mesaj social a devenit o modã în rândul edililor locali şi nu numai. Cât sunt ele de eficiente rãmâne de vãzut, mai ales cã puţini dintre gãlãţenii prezenţi în numãr mare joi seara la spectacolul organizat cu ocazia Zilei Dunãrii la Galaţi ştiau despre ce este vorba ! Pentru a-i pune în temã, Buzdugan şi Morar s-au înarmat cu umor şi puţin alcool, cã doar statutul de vedete le permite, şi printre glumele mai mult sau mai puţin sãrate, i-au invitat la playback pe Haiducii,Simplu şi Dj Project.
Dacã Haiducii nu au reuşit sã concureze cu  mirosul de mici şi berea din belşug, trupa Simplu a fost asaltatã de fanii îngrijoraţi de declaraţiile lor din ultima vreme cum cã doar « oficial le merge bine » !
« Pregãtiţi berea şi cu micii /Cãci urmeazã artificii » au strigat Buzdugan şi Morar în întâmpinarea artificiilor ! Slavã Domnului cã momentul în sine a reuşit sã eclipseze lipsa de inspiraţie a celor doi, focul de artificii fiind singurul moment al spectacolului care a meritat din plin, ca drept dovadã entuziasmul şi bucuria cu care au fost întâmpinate de public.
 Privilegiaţi din toate punctele de vedere au fost cei de la Dj Project, aleşi sa încheie spectacolul în… «Şoapte » !Succesul de care s-au bucurat  Elena, Dj Maxx şi Dj Gino Manzzoti la Galaţi,  le-a gâdilat din plin orgoliul ieşind la ivealã vedetisme ieftine şi atitudini deplasate  ! Dacã Dj Maxx a rãmas pânã la sfârşit sã dea autografe şi sã discute cu fanii, celãlalt reprezentant al sexului tare din trupa Dj Project, Dj Gino a scãpat repede de admiratori şi admiratoare şi s-a împrietenit cu Budescu, un tânãr de etnie romã din Galaţi, cunoscut fiind pentru tupeul cu care se ceartã şi scandalurile pe care le iscã. Alãturi de acesta , Gino a adus injurii presei gãlãţene, şi nu a intervenit când tânãrul i-a alungat ! Mândru de calitãţile de body-guard ale individului, dj-ul a cedat insistenţelor lui de a cânta la tobe împreunã !
Dacã anul trecut am trecut cu vederea faptul cã membrii trupei consumau, în timpul unui interviu, seminţe ca la piaţã, anul acesta suntem îndreptãţiţi sã-i catalogãm drept lipsiţi de cei şapte ani de acasã !Dar… ei sunt « vedetele » noastre şi cu ei ne mândrim ! Pe ei îi aplaudãm, pe ei îi gãsim modele de viaţã şi astfel îi ridicãm pe un piedestal înalt, deloc meritat ! Fireşte, nu este cazul sã generalizãm !
Aura Dajbog

www.vlg.sisnet.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s