Job in Londra

Nu intamplator am scris cateva cuvinte despre London College of Fashion si intentionat voi posta astazi mai multe materiale. Ieri am plecat de Acasa foarte dimineata si am ajuns extrem de tarziu, atat de obosita incat nici sa mananc nu am reusit, daramite sa mai scriu pe blog. De aceea, o sa va impartasesc astazi ce am descoperit ieri in orasul care nu inceteaza sa ma uimeasca, Londra.

Revenind la titlul post-ului, ieri am fost la un interviu pentru  job. Interviul a avut loc la Uniunea Studentilor, birou care se afla in cladirea Arts University of London si London College of Fashion, iar job-urile oferite tin de bar-ul facultatii, si de birourile unde au nevoie de ajutor necalificat.

Mi-au scris pe e-mail, dupa ce am aplicat, sa ma prezint pe 19 septembrie ( n.r. ieri) la interviu. Interviu care va dura de la ora 2.pm pana la ora 5 pm. M-am gandit ca asta este intervalul de timp in care trebuie sa ma prezint si ca fiecare vom fi chestionati separat. Nu a fost asa ! Bine ca am ajuns mai devreme, dimineata fiind nevoita sa ma prezint la facultate pentru inrolare, am plecat direct.

Asadar, interviul a fost sub forma unui workshop. Initial, am fost invitati toti ( erau aproximtiv 30 de candidate) in amfiteatru, s-a facut prezenta, dupa care am fost impartiti in trei grupe, fiecare avand cate un coordinator. Eu am fost intr-o grupa destul de… diversa in care se aflau englezi ( un tip,frumos ca Jonathan Rhys-Meyers dar enervant ca Farell), brazilieni, arabi, francezi, toti foarte vorbareti, marea majoritate in anul II de facultate. Nu pot sa spun ca m-am simtit excellent, era clar ca fiecare incerca sa se impuna si ca fiecare-si dorea o slujba dar…am incercat sa nu fac nota discordanta si cred ca a fost ok.

Dupa ce ne-au impartit pe grupe, fiecare grupa mergea in cate o incapere, cu cate un coordonator, dupa terminarea sarcinii, urmand ca cealalta echipa de oameni sa intre in aceeasi incapere si sa schimbe coordonatorii. Adica, erau sase oameni care moderau interviurile, iar noi, trebuia sa trecem, in grupe, pe la fiecare pereche de cate doi. Nu stiu daca am explicat asa cum trebuie procesul…

In ceea ce priveste sarcinile de lucru, ei bine acestea au fost urmatoarele. Cu echipa 1 de coordonatori a trebuit sa ne prezentam si sa raspundem in scris la un exercitiu care avea ca tema organizarea prioritatilor noastre. Adica, atunci cand lucrezi la birou, trebuie sa stii sa-ti stabilesti prioritatile asa incat sa-ti usurezi munca.

Dupa aceasta proba, am trecut la cea de-a doua. Am primit o foaie de hartie si a trebuit sa dezbatem temele prezentate acolo. Dupa aceasta a doua etapa a interviului, a urmat cea de-a treia. Am avut, asadar de simulat lucrul la bar, de asezat pahare, de servit clientii si alte chestii de genul asta.

La sfarsit, ne-au dat lista de job-uri vacante si ne-au pus sa completam niste hartii in care sa scriem cum ni s-a parut desfasurarea probelor si ce job ne intereseaza in mod deosebit.

A fost o experienta noua dar putin frustranta tinand cont de faptul ca ceilalti erau foarte destepti, foarte frumosi si foarte bine pregatiti. Sunt aproape sigura ca n-o sa primesc un loc de munca dar nu disper, voi cauta si in alte parti, imi voi depune CV-ul peste tot, pana cand cineva se va satura de insistentele mele si imi va oferi un loc de munca. Ce vreau sa fac cu banii ? I have a secret, I have a secret!:)

Anunțuri

Un gând despre &8222;Job in Londra&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s