London College of Fashion

Unul din colegiile care se afla in cadrul Arts University of London este si London College of Fashion. Probabil, una din cele mai importante scoli de moda din lume, tinand cont de faptul ca aici a absolvit excentricul John Galliano, creatorul de la Dior. Cladirea se afla chiar pe strada shopping-ului londonez, adica Oxford street si nu e greu deloc sa-ti dai seama ca aici invata cei mai controversati fashionisti din lume. Japonezi ( ador cultura japoneza si consider ca au o moda de strada spectaculoasa,unica in lume), francezi, englezi, brazilieni, chinezi, portughezi, romani ( ma bucur ca n-am dat peste ei si sper sa fiu singurul roman din facultate), sud africani,americani si alte natii.

Chiar daca eu invat in alt colegiu al universitatii si anume London College of Communication, se pare ca voi avea ceva cursuri si acolo, cursuri de cultura a modei, probabil. Inca nu stiu mai multe insa o sa scriu detalii despre colegiul meu intr-un alt post.

Asadar, a fost superb sa vad diversitate stilistica, mi-au placut la nebunie lucrarile de la London Design Festival afisate pe holurile facultatii si am baut o apa plata in compania celor care, in viitor, par sa promita cariere de success in industria haut couture-ului.

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;London College of Fashion&8221;

  1. Pingback: Fashion News » Blog Archive » London College of Fashion

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s