Oxford Street

Desi am mentionat si in post-urile trecute, merita sa va povestesc cateva lucruri si intr-un post separat.

Intamplator, am dat peste Oxford Street, strada cunoscuta pentru numeroasele sale magazine de lux, cafenele, mall-uri, de fapt, un adevarat centru comercial in aer liber. Mergeam spre birourile universitatii care se afla, se pare, chiar pe Oxford Street.

Desi e mai putin celebra in lume decat Champs Elysee, mi s-a parut cu mult superioara. In primul rand, oamenii care faceau cumparaturi m-au fascinat. Erau cu mult superiori celor din Franta, evident, din punct de vedere stilistic. Majoritatea oamenilor purtau Hermes, Balenciaga si ochelari Ray Ban atat Wayfarer cat si Aviator. Sigur ca astea ar fi un zero daca restul vestimentatiei nu ar fi fost corecta sau nu ar fi fost in armonie cu accesoriile mai sus numite.Nu mai spun de potrivirea a ceea ce porti cu atitudinea pe care o ai.

Multa fantezie, multa culoare, mult curaj. Cam asta emana oamenii care fac cumparaturi pe Oxford Street dar si brand-urile expuse acolo.
Unii emana opulenta. Se vede clar ca parintii sau chiar ei insisi au o situatie financiara foarte buna.

In timp ce ma plimbam grabita ( era ciudat sa ma plimb alene de una singura, nu ?), ma gandeam ca intr-o zi, imi doresc sa ma molipsesc de la oamenii astia. Da, da, e frivol ce spun dar nu-I asa ca banii cumpara tot si ca… pana la urma noi muncim pentru bani iar REALIZARILE noastre, intr-o zi, vor fi numerate in bani ?

Si ca sa conchid, am sa dau un copy paste site-ului care contine informatii despre aceasta strada, informatii legate despre magazine si chiar site-urile online ale acestora de unde puteti cumpara haine. Nu sunt scumpe si sunt convinsa ca foarte multi oameni se plang ca nu gasesc haine pe placul lor, la preturi avantajoase, in Romania. Si eu am fost unul dintre ei. Acum, nu stiu ce sa aleg si unde sa economises

Site-ul este http://www.oxfordstreet.co.uk

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;Oxford Street&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s