Ministry of sound

In seara asta, am lucrat pentru pre-party-ul Ministry of sound, organizat de Arts University of London, cu ocazia ” Saptamanii Bobocilor”. A fost teribil de aglomerat, mai aglomerat decat luni seara cand , iarasi, a fost „criminal”, ca sa-l citez pe domnul Luca.

Ce s-a intamplat la pre-party-ul de la The Darkroom? S-a baut si s-a dansat pe muzica house  pusa de un dj londonez, angajat special pentru evenimentul acesta.

Cam toata lumea s-a “afumat” bine pe bani putini si, am senzatia ca daca nu se inchidea barul  special pentru a face pregatirile de after party, oamenii mai ramaneau aici. Dar managerul a decis sa mergem toti pret de o ora, sa bem ceva si sa ne distram, in echipa.

Evenimentul in sine a fost absolut spectaculos. Lumini, sunet, atmosfera, oameni! Cred si eu, din moment ce s-au investit enorm de multi bani in organizarea lui. De fapt, si studentii au platit bilet 30 de lire pentru toata seara. Am avut, asadar, norocul sa nu platesc nimic. Dupa opt ore de munca intensa, insa, mega petrecerea n-a avut mare farmec, nici pentru mine, nici pentru ceilalti. Nici “Maria” nu prea ne-a salvat. Cu o… sa-I zicem floare, nu s-a facut primavera, pentru niciunul din noi.

Ma simt complet depasita de situatie, cred ca pentru a redeveni coerenta, cel mai bine mi-ar face un pui de somn.

Va conving daca spun ca Ministry of Sound Event a fost mai cool decat posh si mai posh decat cool ? Pana la urma… e vorba despre “All that House”. Bine-ar fi fost sa fie “All that Jazz”.

Anunțuri

Un gând despre &8222;Ministry of sound&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s