Party people

Incepand de saptamana asta, pentru ca am inceput in forta facultatea, voi lucra doar luni, miercuri si vineri dupa-amiaza. Dar nu despre asta vreau sa va vorbesc ci despre petrecerile de miercuri.

Asadar, in fiecare seara de miercuri, incepand cu ora 8 si terminand cu ora 3.30, au loc petreceri de socializare pentru membrii club-urilor existente in cadrul London College of Communication. Fiecare elev are ocazia sa doneze o parte din banii de intrare catre club-ul din care face parte( de pilda, grupul de fotbal feminin) .

Fiecare petrecere are o tematica. Saptamana trecuta, toti studentii au imbracat uniforma scolii iar saptamana asta, ii asteptam deghizati in pirati. Traiasca Johnny Depp cu genialul de Jack Sparrow!

Evenimentul se numeste ONE FIVE ZERO, intrarea costa o lira si jumatate iar anumite mix-uri de bauturi si shot-urile de alcool costa intre 1 si 1.50 lire.

Daca-mi face placere sa lucrez pentru asta ? Absolut! Altfel, nu as fi luat parte la petrecerile de anul asta. Inca nu cunosc foarte multi oameni si de una singura, ma indoiesc ca as fi indraznit sa merg.

Anunțuri

Un gând despre &8222;Party people&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s