10 things I hate about London

1. Imigrantii. I-as aduna pe toti indonezienii, indienii, arabii, negrii, bulgarii , albanezii intr-un lagar de concentrare si i-as supune la acelasi tratament la care au fost supusi evreii.Alaturi de ei, i-as aduce si pe romanii care-si contesta nationalitatea si afirma ca noi suntem rusinea Europei si chiar a lumii.

( Nu neg ca sunt nitel prea radicala. Sigur ca nu i-as include aici pe toti cei din India, Bulgaria, Albania, etc. I-as pedepsi doar pe cei care merita.)

2. Mijloacele de transport in comun. Nu-mi place la metrou, mi se pare prea complicat de dus, de-ntors, in fine. In plus, e foarte aglomerat. Prefer metroul din Bucuresti. Mi se pare mai aerisit. In plus, transportul in comun e foarte scump!

3.Card-urile si bancile. Am fost intr-o seara sa fac mici cumparaturi la magazinul din colt. Nu mai aveam bani gheata si am zis ca pot sa folosesc card-ul. Intru in magazin, cumpar una, alta, merg la casa, vanzatorul zice :”Da’ ce card e asta ?” “Pai, e card romanesc”.”Unde-I CIP-ul?”. “Care CIP?”. “Nu stiati ca in UK nu sunt acceptate card-urile astea?”.Mentionez ca magazinul apartine unei familii de indieni. Cel mai mult detest cand vorbesc in limba lor de fata cu clientii. Astia fac parte din categoria celor pe care i-as trimite in lagare.

4. Magazinul PRIMARK. Haine ieftine, de proasta calitate, facute undeva prin India. Da, ii urasc pe indieni, nu am intalnit nici macar unul de calitate dar… sa-ti bati joc de un popor, sa-l platesti cu 1 pence pe ora doar pentru ca elevii de la London College of  Fashion si fundurile grase ale englezilor sa se laude cu ce haine cul si-au luat ei cu doua lire bucata… mi se pare degradant.

5. Englezii zgarciti. Ma rog, e impropriu sa le spun englezi. Jur ca vad cate un englez pe saptamana si nu exagerez. Londra e capitala tuturor nationalitatilor, mai putin a englezilor.
Revenind, oamenii din Londra sunt cei mai zgarciti de pe pamant. Totul li se pare scump, oricat de ieftin ar fi. N-ar scoate in viata o lira din buzunar si se targuiesc pana si pentru un pahar de apa de la chiuveta.

6. N-am vazut in viata mea roman care merge la restaurant sau la bar si cere apa de la chiuveta. Pentru englezi, asta este un sport national. Cum naiba sa ai geanta Hermes si sa sa nu fii in stare sa cumperi o sticla de apa plata ?

7. Tigarile sunt foarte scumpe si e interzis total fumatul in locuri publice. Sunt de acord ca  fumatul pasiv dauneaza mai mult decat cel propriu zis… dar faptul ca oamenii merg pe strada si fumeaza, nu compenseaza ?

8. Petrecerile londoneze. Nu le detest dar sunt bizare. Nu se danseaza, se vorbeste, se face karaoke, se admira serpii din casa, se prizeaza cocaina, se bea bere din cada… Kubrickcian, as zice

9. Da, am o problema cu serpii. De ce englezii au, ca animale de companie, serpi si soparle ? Bine, soparlele nu mai sunt, de mult, ceva excentric. Dar serpii?

10. Ploua exagerat de mult, vremea e oribila. Daca nu ploua, e foarte frig. Daca nu ploua si nu e frig, e innorat. Nici nu ma mira faptul ca oamenii care locuiesc aici sunt atat de posomorati.De altfel, este si demonstrate psihologic: oamenii care traiesc in regiuni favorabile, din punct de vedere climatic, sunt mai bine dispusi decat ceilalti.

 

img00040

 

 

 

 

Anunțuri

Un gând despre &8222;10 things I hate about London&8221;

  1. Pingback: Fashion News » Blog Archive » 10 things I hate about London

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s