Ce mai face Bosquito ?

M-am amuzat teribil cand am gasit intrebarea de mai sus, la sectiunea „people searched this on your website”. In fiecare zi gasesc cautari cu numele lui Radu Alamasan, solistul de la Bosquito, uneori gasesc numele trupei, uneori gasesc cautari cu piesele lor.  Intrebarea asta, insa, m-a facut sa il rog pe Radu sa-mi permita sa scriu cate ceva despre proiectul in care este implicat in Statele Unite, despre el, chiar despre Bosquito.

Asadar, Radu Almasan locuieste in Statele Unite ( Los Angeles, California)  si  este solistul vocal al trupei Madame Hooligan ( http://myspace.com/madamehooligan). Cred ca s-a scris in presa romaneasca despre asta, imi amintesc ca am vazut si o emisiune tv ( cred ca era Apropo TV cu Andi Moisescu) in care se spunea ca Radu a facut o mare greseala parasind Romania si ca visul  lui de a-si construi o cariera in tara tuturor posibilitatilor a esuat. Proiectul Madame Hooligan e dovada vie ca fostul solist al trupei Bosquito si actualul solist al trupei Madame Hooligan , a facut o alegere inteleapta si ca planurile lui muzicale s-au materializat !

Cat despre viata sa personala, Radu este casatorit, petrece timp de calitate alaturi de familie, citeste si se pregateste de concerte.

Daca aveti si alte intrebari, altele decat „Ce mai face Bosquito”, nu ezitati sa-l contactati pe insusi Radu! (http://www.facebook.com/home.php#/profile.php?id=634678958).

O sa postez si link-ul interviului pe care l-am consemnat in urma cu 5 ani. Un interviu extrem de drag mie cu un Radu Almasan vulcanic, taios si foarte important, sincer! Imi face placere sa-l citesc oricand, e probabil unul din cele mai reusite interviuri pe care le-am scris vreodata si printre singurele pe care le-am pastrat pe caseta! Anul viitor o sa implinesc 21 de ani ( da, da, Radu Almasan mi-a acordat un interviu chiar daca aveam 14 ani) si ma gandesc serios sa merg in Statele Unite, sa beau legal :). O sa-mi fac timp sa vizitez si steaua pe care sigur o va primi pe Hall of Fame!

https://auravorbesteprostii.wordpress.com/2008/08/14/radu-almasan-ex-bosquito-actualmente-madame-hooligan/

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s