Mici romani

Ce public pe blog e strict problema mea si imi asum fiecare dar absolut fiecare cuvant! Nu am de gand sa sterg niciun material, nu accept mesaje vulgare ( am primit unul de curand de la o don’soara care se semneaza Andra) si accept cu cea mai mare placere orice fel de critici!

Oricine poate scrie ce doreste despre mine, fiecare e liber sa-si exprime parerea! Nu poti fi pe placut tuturor si am renuntat de mult sa-mi mai fac probleme de genul. Probabil pentru ca am crescut si nu ma mai afecteaza orice comentariu, orice afirmatie, orice chestie gratuita venita din partea celor care ma cunosc mai mult sau mai putin!

Pentru  cunoscatorii wannabe in ale jurnalismului, blog-ul nu are nicio legatura cu jurnalismul sau cu obiectivitatea sau cu orice altceva! Blog-ul e un jurnal online si, evident, jurnalele sunt subiective! Sigur, daca as fi pretins vreodata ca blog-ul meu e unul jurnalistic si as fi publicat interviuri false sau materiale mincinoase, probabil cei care ma contesta ar fi avut tot dreptul sa critice. In cazul de fata, nici nu se pune problema!

Blog-ul meu contine materialele pe care le-am scris de-a lungul anilor pentru Viata Libera Galati ( inca o data, ii multumesc doamne Angela Ribinciuc), materialele semnate pentru Explore*, scrieri de la Londra si scrierile mele personale. Atat!

Daca am scris despre Matei Dobre, am scris-o asumat si am motivele mele!M-am ascuns multa vreme dupa deget si de acum incolo o sa spun lucrurilor pe nume. Si da, voi spune lucrurilor pe nume din propria-mi perspectiva. Asta nu ma face o persoana rea sau mincinoasa sau mizerabila!Iarasi, daca am scris despre Codrin Arsene, am scris pentru ca am motivele mele si am scris exact cum vad eu lucrurile! Nu am influentat pe nimeni si nici nu am de gand sa o fac vreodata. Iar daca cineva e labil si e usor de influentat sau daca cineva considera ca i-am patat imaginea in vreun fel, e strict problema persoanei in cauza! De fapt, e un plus pentru mine. Inseamna ca blog-ul meu e citit!

In acelasi timp, oricine e liber sa scrie orice despre mine! Oriunde, oricand si oricum!Atata vreme cat lucrurile respective nu sunt adevarate, nu ma afecteaza cu absolut nimic. Pentru ca oamenii care conteaza pentru mine ( si, credeti-ma, sunt extrem de putini)ma cunosc destul de bine si nu cred ca au indoieli in ce priveste integritatea mea.

Asadar, traim intr-0 societate libera unde oricine are dreptul la exprimare. Ar fi minunat ca unii sa se exprime intr-o maniera cat de cat civilizata dar cred ca cer prea mult de la anumite personaje. Nu pot decat sa le ignor si sa merg mai departe! E ciudat insa ca multi dintre cei care „se exprima” sunt oameni de nimic sau cu mult inferiori mie si altora care chiar construiesc ceva. Oamenii de genul asta au o dorinta acerba de a improsca noroi iar eu ii sustin. Trebuie sa fie extrem de dificil sa fii nemultumit de tine, sa fii incapabil sa-ti iei viata in maini si e firesc sa vrei sa te descarci pe altii, macar din cand in cand!

Imi place sa scriu si o sa o fac in continuare. Nu sunt jurnalist profesionist, nu sunt un geniu, blog-ul meu nu e nici pe departe un trend setter in domeniu! Eu nu fac decat sa-mi exprim parerea strict personala! Daca vreti obiectivitate, atunci cititi un ziar de calitate! Dar nu-mi reprosati ca-mi sustin punctul de vedere si ca imi permit luxul de a ma exprima. Pentru ca reprosurile voastre, pentru mine, nu insemna NIMIC!

Sa fiti fericiti sau macar incercati sa faceti ceva in aceasta privinta! Dar renuntati la a-i critica pe altii pentru nefericirea voastra! Un sfat prietenesc de la o persoana „mizerabila, ipocrita, stupida”.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s