London Fashion Week

Am avut onoarea sa asist la prezentarea colectiei PLEASURE semnata de designer-ul britanic  J.Maskrey. Un nume mai putin sonor pentru unii dar de-a dreptul adorat de Kate Moss, Mariah Carey, Jenifer Lopez, Yoko Ono si chiar Michael Jackson.

Nu vreau sa plictisesc cu prea multe detalii, o sa vorbesc putin despre colectia prezentata astazi, in cadrul LONDON FASHION WEEK si apoi o sa prezint cateva fotografii. Din pacate, nu sunt un fotograf tocmai bun si de aceea, splendoarea colectiei va pali cumva in imaginile urmatoare. Va recomand sa vizitati site-ul sau : www.jmaskrey.com si sa va convingeti de talentul urias pe care il are excentrica J. Maskrey.

Colectia PLEASURE este inspirata de superbul  film “The Mark of Fu Man Chu” si de glamour-ul anilor ’30. Eroina moderna, zeita futurista, tranzitia dintre “biker chic” si stralucirea diamantelor frumos slefuite pe pielea manechinelor si manechinilor.Un show fenomenal,  cu atitudine si cu acel hint de sex appeal oriental.

Sa va povestesc si cateva detalii , oarecum picante. Am intrat in “Victoria House”, locul in care a avut loc prezentarea colectiei. Incredibil de multi “fashion addicts”, redactorii unor reviste de moda londoneza ( printre care si Cherry a mea ), oameni care respira si se hranesc cu moda. Hermes Birkin, Chanel, Alexander McQueen, o infuzie de brand-uri frumos asortate… sau nu. Nu am putut sa fotografiez insa mi-a atras in mod special atentia un tip, probabil indian. Avea pe brat un Hermes Birkin cu hardwear-ul auriu, ochelari DVB 1 si o multitudine de coliere  Chanel vintage, la gat. M-a dezgustat! E drept ca moda e o forma de arta subiectiva… dar cred ca si excentricul are limitele lui.

Ea este designer-ul colectiei

In final, ea este Cherry a mea! Thank you, Cherry! xoxo

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s