Tata…

Dupa doua saptamani dificile ( da, m-am intors la Londra), am vorbit cu parintii la telefon. Tata e un tip rece si mai putin comunicativ. Astazi, insa, m-a sunat sa-mi spuna asta :

„Vreau sa stii ca pentru mine, cea mai mare realizare esti tu!”

Am discutat mai multe cu tata, nici acasa cat am fost nu am avut un astfel de  dialog. Ii povesteam cat mi-e de greu, cat de mult imi doresc sa am si aici pe cineva pe care sa pot conta la fel de mult cum contez pe ei, de obicei. Si i-am dat exemplu cateva prietene care au iubiti si care primesc multa atentie, dovezi de iubire ( calatorii, diverse chestii). In superficialitatea mea, ii explicam ca ma simt pe dinafara si ca am senzatia ca lucrurile merg din ce in ce mai prost. I-am spus ca nu-mi doresc nimic mai mult decat sa stiu ca exista cineva acolo caruia ii pasa de mine . Si tata iarasi mi-a spus un lucru superb.

„Iti doresc sa fii independenta si sa ai satisfactia ca tu ai muncit pentru ceea ce ai, ca poti sa faci orice cu banii castigati din munca ta. Sa nu uiti niciodata si sa-ti amintesti ce ti-am spus, pe viitor! Si, cel mai important: in viata te ai doar pe tine. Nu uita asta!”

Si acum sunt emotionata. Cert este ca oricat de departe as fi, imi simt familia aproape si asta-i tot ce conteaza pentru mine!

Anunțuri

Un gând despre &8222;Tata…&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s