iPhone 4

Stiu, am obsedat pe toata lumea cu noul meu gadget! Dar pur si simplu, il iubesc! E de-o calitate incredibila, aplicatii upgradate si acel touch unic pe care numai Apple il poate oferi unui produs electronic!

Nu ma pricep si nu sunt in masura sa-i fac vreun review tehnic! Cert este ca niciodata n-am fost un fan iPhone. Mi-am cumparat varianta 3G, acum aproape doi ani de zile si l-am urat din prima clipa cand l-am primit! Prea complicat cu iTunes-ul, prea ciudat cu touch screen-ul, soft-ul moare cand ti-e lumea mai draga, te trezesti cu „sad iPhone” cand esti foarte fericit, si tot asa! Numai ca atunci cand mi-a fost furat si am trecut o perioada la un telefon normal, mi-am dat seama cat de mult imi lipseste, cat de util era si cat de mult imi doresc altul!

Si iata ca, varianta 4, a ajuns si la mine! Mi-ar placea sa povestesc ce-mi place la el, sa-i spun cat de mult il iubesc, sa-l alint in fiecare zi cu cate-o noua aplicatie… numai ca… tehnologia nu e punctul forte si inca n-am reusit sa-i dau prea bine de capat! Ah, am si antrenor personal de fitness de la Nike! E ceva, nu?:)) Macar cu atat sa ma ajute, la cat de mult a costat!

Anunțuri

5 gânduri despre &8222;iPhone 4&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s