MAMA si TATA

Mama mea este modelul meu de viata! Si nu sunt simple cuvinte, sunt ganduri mici pentru lucrurile mari pe care mama le-a facut pentru mine in cei 21 de ani de existenta!

Mama mea e speciala. Pentru ea nu exista „EU”, pentru ea exista „TU”, „TIE”! Nu am cunoscut niciodata o persoana la fel de altruista, la fel de devotata familiei, la fel de calda, de dulce, de buna, de minunata! Si cand ne certam, imi vine sa o imbratisez , sa-i spun cat de mult o iubesc si cat de mult inseamna pentru mine! Pentru ca este MAMA, pentru ca datorita ei sunt ceea ce sunt!Este frumoasa, este inteligenta, este ceea ce vreau sa fiu si eu, din tot sufletul!

Tata este cel mai destept om pe care il cunosc. Niciodata nu am indraznit sa ma gandesc ca as putea sa-i calc pe urme. Pentru ca nu am cum! Vorbeste putin, vorbim putin si, de regula, imi spune numai lucruri importante! Cuvintele lui ma urmaresc si ma vor urmari toata viata, singurul pe care nu l-am auzit vreodata a fost „Te iubesc”! Dar stiu ca acolo, adanc de tot, ma iubeste si este mandru de mine. De altfel, mi-a spus, o singura data „Cea mai mare realizare esti tu!”

Astazi e 8 martie. Mi-e rusine ca nu gasesc timp, in fiecare zi, sa le spun parintilor mei cat sunt de speciali! Dar le spun astazi! Era o piesa, mai demult… „am nimic fara tine!” Am nimic fara familia mea, micuta dar superba, cocheta, minunata! Mama, tata, va iubesc!

RICH e parte din familie!!!

Anunțuri

Un gând despre &8222;MAMA si TATA&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s