DiCaprio fara de Oscar…

Am o problema cu oamenii care cred ca se pricep la toate. Daca nu-i cheama Napoleon si n-au dat coltu’ prin 1800, in fata mea, nu-s credibili deloc.
Saptamana asta am asistat la un adevarat spectacol de lacrimi. N-a luat DiCaprio Oscaru’ si-au izbucnit sensibilii care, cred io , n-au vazut un film in viata lor. Daca vedeau Dallas Buyers Club, nu mai consumau munti de servetele si lasau copacii in pace ca s-asa-s putini in picioare si multi facuti hartie. Marketing-u’ e cea mai buna metoda de a spala creiere. Daca The Wolf of Wall Street aproape ne-a intoxicat pe toti c-o propaganda pro Scorsese si cu Leo, altu’ decat Messi, de data asta DiCaprio, nu inseamna ca produsu’ e si bun. N-am ce zice, nu-i un film prost. E totusi Scorsese. Acelasi Scorsese care face-un film de trei ore cand subiectu’ merita expus maxim o ora si jumate. Da’ filmu’ nu a fost de Oscar ( dovada ca a castigat “12 years a slave” iar lupu’ nici n-a fost nominalizat) iar Leo, americanu’ cu nume Italian, n-avea ce sa caute cu Oscaru’ in mana. Cei care-au vazut Dallas Buyers Club si mai mult de doua filme-n viata lor, stiu ce-ncerc sa spun aici. Restu’, cu restu’ nici nu-mi bat capu’. Spre deosebire de ei, eu am vazut toata filmografia lui DiCaprio ( si, nu e printre actorii mei preferati). Si daca vreodata ar fi meritat sa castige premiu’ Academiei ( asa se mai cheama Oscaru’) ar fi fost pentru rolul fenomenal din “What’s eating Gilbert Grape”. Da’ filmu’ ala n-are droguri si cu sex asa ca slabe sanse sa le pese multora sa-l vada.
Viata bate filmu’, cica. Anu’ asta, SI ANU’ ASTA, OSCAR-urile au decis ca there’s more to life than sex, drugs and rock’n roll! I rest my case!
699
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s