Iohannis vs. Ponta

Bravo PSD, bravo, domnule Ponta! Ati targetat bine! I-ati pupat in cur pe pensionari, evident cu vorbe dulci da’ fapte ce vor fi putine si-ati omorat neuroni cu sindromu’ dumneavoastra Tourette pornit pe Basescu! Da’ ati targetat bine! Doar stiti ca multi il urasc pe Basescu, putini stiu si de ce, iar pensionarii, saracii, sunt obligati sa voteze ‘trei trandafiri’. Ca ei nu stiu, majoritatea, multe. Da’-i simplu cu ‘trei trandafiri’. Ati dat cifre putine da’ ati rostit multe nume! Ca-i usor s-arati cu degetu’ da-i mai greu sa dai o mana de-ajutor!
Domnu’ Iohannis n-a fost pe placu’ romanilor, clar! C-a fost scurt si la obiect, n-a facut acuzatii si nici n-a promis ‘Caderea Constantinopolului’. Nu s-a penibilizat si, de obicei, i-un om asumat. Ca nu-i nici maimuta la circ, nici platit pentru enterteinment si nici nu da pe-afara de carisma!
Nu-nteleg treaba asta cu castigatorii! Io cred in fapte, nu in vorbe! Daca s-ar fi duelat in taxe si impozite scazute, infrastructuri nemaipomenite si schimbari mirobolante, probabil ar fi meritat un titlu. Deocamdata, clasa politica din Romania merita un singur loc. Se cheama Jilava.

IMG_2760.JPG

Photo: Stiripesurse.ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s